Alexia
  93.757.93.06
  administracio@mdlourdes.cat
   C/Ramon LLull, 5. Mataró.
Llibreta viatgera<< tornar
PRESENTACIÓ DEL PROJECTE LLIBRETA VIATGERA EN EL MARC DE LA JORNADA DE LECTOESCRIPTURA DE LA MEX

El passat dilluns 24 d'octubre, la nostra mestra Lídia Pidelaserra, va presentar davant d'una audiència de professionals de l'educació de Mataró el projecte LLibreta viatgera que treballem a l'escola de Primer a Tercer de Primària.

La MEX és la Xarxa Mataró Educa, on ens trobem professionals de totes les escoles de Mataró i altres serveis educatius i treballem plegats per compartir experiències i fer propostes de millora pels alumnes de la nostra ciutat
 



La llibreta viatgera és un projecte de lectoescriptura que hem iniciat a Cicle Inicial de Primària
És una eina que ajuda els nostres alumnes de primària a perdre la por al full en blanc, a fer volar la imaginació i a enriquir la creativitat. Vincula els pares en l’aprenentatge de la lectoescriptura i permet veure l’evolució de l'expressió escrita dels nens i de les nenes.
 
Els alumnes comencen amb una llibreta en blanc a l’inici de curs. Els caps de setmana reben instruccions dels mestres (un punt de partida pels alumnes) i es genera una tasca individual de lectoescriptura, fomentant la creativitat en l’expressió escrita.
Durant el curs s’evidencia el progrés dels alumnes i es genera una eina d’autoestimulació, ja que els alumnes volen superar constantment o bé la llargada,  o l’enginy creatiu, o l’ortografia, etc.. dels seus propis textos.
 



 
 
 
SECCIONS LEGALS
Avís legal
Polítiques de protecció de dades i privacitat
Dades personals
93 757 93 06
Carrer de Ramon Llull, 5 - 08302 - MATARÓ
administracio@mdlourdes.cat